Stim cu totii ca dieteticienii au pareri total diferite. Unii recomanda regimul lacto-vegetarian, altii il resping, unii ne sfatuiesc sa nu mancam carne, altii resping cerealele, care pentru unii sunt singura cale de salvare, altii nu accepta decat alimentele crude... In fata acestei lipse de unanimitate, doctorul Janine Fontaine propune o metoda eficienta, plecand de la principiile de baza, cele ale medicinii energetice. Pentru ea, cel mai important lucru este detectarea intolerantelor individuale. O constatare: daca fiecare fiinta omeneasca poseda un corp vibrator caracteristic si fiecare categorie de alimente poseda propriile vibratii. Deci, trebuie sa existe o anumita armonie intre ele pentru ca sa se accepte reciproc. Aceasta armonizare intre vibratiile subiectului si alimente este cheia unei digestii reusite. Esecul ei conduce la aparitia intolerantelor si a alergiilor alimentare. Alergiile digestive produc o deteriorare ascunsa a imunitatii, care se afla la originea nenumaratelor boli a caror adevarata provenienta si al caror tratament nu au fost cunoscute pana acum. Aici alimentele sunt clasificate pe categorii, fiecare fiind purtatoarea unor vibratii diferite si care pot sa fie sau sa nu fie in acord vibrator cu subiectul. Cititorii fideli ai doctorului Janine Fontaine (sunt cu sutele de mii) vor gasi in a cincea sa lucrare marea experienta a unuia dintre cei mai renumiti autori din domeniul medicinii neconventionale.
To offer a better browsing experience, the website uses technical, analytical, profiling and third party cookies. By continuing to browse the website, you accept the use of cookies. If you would like to know more or opt out of all or some cookies.