Afumaturi - Pastrama - Carnati. Carne de porc, vita, pasare si vanat | Franz S. Wagner

Afumaturi - Pastrama - Carnati. Carne de porc, vita, pasare si vanat | Franz S. Wagner

M.A.S.T.

18 lei

Descriere

Toate informatiile privind condimentele, saramura potrivita, precum si tehnicile adiacente - afumarea, maturarea - necesare fabricarii produselor din carne nu sunt informatii pe care le detine toata lumea. Aceasta carte vi le dezvaluie pe toate, pas cu pas! Din cuprins: Calitataea produsului brut Tehnologia afumarii: diferitele metode de afumare, construirea unei afumatori, greseli legate de metodele de afumare si urmarile acestora Nu toata sunca este la fel Tehnologia asezarii in saramura Tehnologia obtinerii carnatilor: materia prima, tehnici de tocare, umplerea, diferite tipuri de carnati Tehnologia procesului de maturare si depozitare Retete (sunca, slanina, carnati, kaiser)

Produse similare

Produse de la acelasi producator